2010. december 14., kedd

Újabb műtét vár Krzysztof Lijewski-re

Kedden Franciaországba utazik a lengyel válogatott, és a HSV Hamburg jobb átlövője. Az idény elején lesérült játékos, már átesett egy beavatkozáson, de dobás közben még mindig fájdalmat érez bal vállában. Dr. Laurent Lafosse francia vállspecialista, terhelés alatt figyelte meg a sérült, de már műtött testrészt. A mostani beavatkozás célja, hogy végleg elmúljon a dobáskor érzett fájdalom. A lengyel átlövő már csütörtökön visszatér Hamburgba, és ott folytatja a rehabilitációt.

Érdekes tény azonban, hogy egyre több játékos előszerződése aláírása után sérül le, és kisebb nagyobb sérüléseit teljesen kikúrálja, hogy új csapatában már százszázalékos formában debütálhasson. Természetesen itt nem csak Krzysztof Lijewski-re gondolok, hanem ott volt Zarko Sesum esete is, aki szerződését aláírva nem kapott szerepet Veszprémben. Volt egy kis porc sérülése, amit, mivel az MKB –nál kikerült a csapatból gyorsan orvosolt is, és „szerencséjére” Michael Müller hat hónapra kidőlt, amit kihasznált a két klub és megegyeztek egy baráti árban, így a sokszoros magyar bajnok is kapott még valamit Sesumért.
El kellene gondolkodni van e értelme az előszerződéseknek, hiszen így a játékosok a klubot kikerülve maguk után igen csak nagy anyagi űrt hagynak csapatuk költségvetésében. Ami egy MKB Veszprém szintű csapatnál is gondot okozhat…

Írta: Brokkoli

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése