2010. december 8., szerda

Magyar Kupa: Ajka - Dunaferr 14-39

Egyik edzőnek sem kellet sokat gondolkodnia az összeállításokon, az ajkai csapatból a veszprémi fiatalok hiányoztak (kettős játékengedéllyel a kupában nem játszhatnak), dunaújvárosiakat pedig sérülések és betegségek hátráltatták. Mindkét csapat álmosan kezdte a mérkőzést, sok volt a technikai hiba. A kapusok mindkét oldalon jól védtek, ennek is köszönhetően a 15. percig fej-fej mellett haladtak a csapatok, ekkor 5-5 volt az állás. Ezt követően a dunaújvárosi fiatalok elkezdtek futni, indítás gólokat lőttek, az ajkaiak nem tudtak velük lépést tartani. A félidő végére 7-16 lett az állás.


A második félidőt ott kezdték a csapatok, ahol az elsőt abbahagyták. A játék képe nem sokat változott, mindkét együttes kapust cserélt. A dunaújvárosiak lesáncolták a lövéseket, ebből a kapus felváltva indította a szélsőket, így felállt fal ellen nem sokat játszottak. A hazai csapat próbálkozott, de nem sok sikerrel jártak.

Le Belier Ajka KK- Dunaferr SE 14-39 (7-16)
Ajka: Czirjáki, Hejzer (kapusok), Pavelka 8, Erőss 1, Reizinger 2 (2), Ignácz, Kovács 1, Hidi 2, Ferencsik, Mékli
Dunaferr: Kovács, Repóth (kapusok), Széles 9 (1), Bali 1, Takács 1, Morva 4, Pásztor 15 (5), Benmiloud 5, Hajdu 2, Kuzmichev 1, Kurbely1, Szepesi
 
 Írta: sadora

1 megjegyzés:

narcisse írta...

2nagyon tehetséges szélsője van a dferrrnek

Megjegyzés küldése